Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

Bezpečnosť a ochrana osobných údajov

 

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.archbooks.sk  (ďalej len "Obchod") je  VYDAVATEĽSTVO EUROSTAV, spol.  s r.o.  Aby sme Vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov  (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) v informačných systémoch. My sa týmto zákonom pri používaní Vašich údajov riadime.

 

Pred nakupovaním v obchode je potrebné zaregistrovať sa. Pri registrácii a nakupovaní je potrebné poskytnúť nasledovné informácie o Vás:

·    meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre)

·    Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)

·    voliteľne ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná)

·    voliteľne telefónne číslo (pre rýchlejší kontakt s Vami)

·    ak nakupujete ako firma / živnostník, naviac: obchodný názov, IČO a IČ DPH (pre vystavenie  faktúry a správne zaúčtovanie)

 

Tieto údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri, aby ste ich nemuseli nanovo zapisovať pri každej návšteve. Tieto údaje sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém. Svoje údaje a ďalšie nastavenia môžete kedykoľvek zmeniť prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení do sekcie login.

 

V našom obchode nezadávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na Vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez internet) sú realizované priamo na stránkach Vašej banky, ktorá nám poskytne jedine informáciu o úspešnosti či neúspešnosti platby a Vaše meno, prípadne číslo účtu (aby sme vedeli platbu identifikovať a v prípade potreby vrátiť). V žiadnom prípade sa nedozvieme žiadne ďalšie informácie, ako Vaše prihlasovacie údaje alebo zostatok na Vašom účte.

 

Počas Vašej návštevy sú na našom serveri uchovávané dočasné informácie, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie obchodu (napr. čo ste vložili do nákupného košíka, kedy ste na stránku prišli, odkiaľ ste na stránku prišli).

 

Kedykoľvek po prihlásení sa na stránke www.archbooks.sk, si môžete svoje osobné údaje skontrolovať a v prípade potreby zmeniť v časti  môj účet – zmena osobných údajov. Podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo okrem iného na opravu nesprávnych, neúplných a neaktuálnych osobných údajov, na informácie o zozname osobných údajov, ktoré o Vás spracúvame a ďalšie práva uvedené v § 28 ods. 1 cit. zákona.

 

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou tretích, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie Vášho mena), doručovateľské služby ako Slovenská pošta, a.s., kuriéri (adresa na dodanie), orgánom činným v trestom konaní. Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

 

 

Kupujúci  na základe uzatvorenej zmluvy podľa zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších právnych predpisov poskytuje osobné údaje na spracúvanie uvedené v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy predávajúcim.

 

 

Vydavateľstvo EUROSTAV, spol.   s  r.o.

Prevádzka: Kníhkupectvo ARCHBooks

O nás:

 

 

Predajňa ARCHBooks vznikla v máji v roku 2014 pod vedením vydavateľstva Eurostav.

Vydavateľstvo bolo založené v máji 1995. V dnešnej dobe vydavateľstvo vydáva časopis ARCH, časopis Eurostav a knižné publikácie pre odbornú aj širokú verejnosť .

V predajni ARCHBooks, ktorú nájdete na Námestí slobody 19 na Fakulte architektúry v Bratislave, nás môžete navštíviť počas pracovných dní a zakúpiť si, či len tak prelistovať knihy z oblasti architektúry, stavebníctva, dizajnu, filozofie, výtvarného umenia či fotografie. Ak je predajňa príliš vzdialená a navštíviť nás osobne je pre Vás náročnejšie, radi Vám Vaše knihy pošleme priamo k Vám domov.

V našej predajni nájdete, prípadne Vám vieme objednať, tituly od dodávateľov Slovart, Partner Technik, Pemic, Kosmas, Albatros Media, Thames and Hudson, Laurence King, Routlage, De Gruyter  a mnoho iných.

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme veľa pekných chvíľ pri čítaní kníh

Váš ARCHBooks

FOTO:

 

 

 

Top